Holy Quran













“Katakanlah (Wahai Muhammad): “Tidak sekali-kali akan menimpa kami sesuatu pun melainkan apa yang telah ditetapkan Allah bagi kami. Dia lah Pelindung yang menyelamatkan kami, dan (dengan kepercayaan itu) maka kepada Allah jualah hendaknya orang-orang yang beriman itu bertawakal”

[Al-Taubah 9: 51]


My Blog

Thursday, February 4, 2010

MERANTAU DI ALAM MAYA

Blog Tautan Muhibbah bertujuan untuk meng'list'kan blog dari pengunjung blog Ad-dai' dan Menimba Ilmu.Sebagai salah satu cara untuk menziarahi kembali pengunjung blog di masa mendatang.

Oleh itu,berbesar hati kepada semua 'blogger' untuk meletakkan link blog anda.

Sila tuliskan :-

Nama Anda :
Url Link Blog Anda :

pada komen entry post ini.

Kepada follower bagi blog Ad-dai' dan Menimba Ilmu link blog anda juga akan diletakkan.Mohon maklum balas andai tidak ada dalam senarai di sini.

Sudilah juga untuk meletakkan url link blog saya:-

1) http://razialong.blogspot.com.
2) http://alongaji.blogspot.com.

Terima kasih atas kunjungan dan kesudian anda untuk di linkkan blog anda di Tautan Muhibbah.

Moga ukhuwah berpanjangan.

21 comments:

  1. pak dogol

    http://ragampakdogol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam 'alaik...
    teruskan perjuangan (:

    ReplyDelete
  3. singgh..
    nk jugk..

    irahehe

    http://gadisegoitumemangaku.blogspot.com/

    thnx..

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum
    http://album-galeri.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam teruskan perjuangan anda, sentiasa bersama-sama menegakkan hukum Islam...jom berdakwah dan memperolehi ganjaran setimpal

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah sabahat. Moga gapai mardhotillah sentiasa. Syukran sebab link blog saya kat blog sahabat. Saya follow dan link blog ni kat blog saya.

    ReplyDelete
  7. salam..listkan saya boleh?
    solehahs.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. saya pun...

    http://pangkin4rest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam.. list kan saya sekali

    rose
    http://missevildido.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam kenal..
    sy pn nk jgk ye..TQ=)

    http://delour87.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. be glam closet

    http://beglamcloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. nak tukar link jugak..

    Nafira

    http://lovenafira.blogspot.com/

    salam kenal..:)

    ReplyDelete
  13. nak link jgk

    kuyam

    http://kuyamie.blogspot.com/

    =)

    ReplyDelete
  14. Meo188

    http://www.freewebcomic.com

    Online indie comic

    ReplyDelete
  15. adda

    http://mama-syafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Salam ukhwah dari warkah bonda untuk anda :)

    http://dylaqistina.blogspot.com :-)

    ReplyDelete
  17. It’s a nice article and quite resourceful also love your work keep it up learn quran arabic

    ReplyDelete

Follower ke 100 ( Blog Ad-dai' )- Syed Azaharul

My Blog List ( 1 )

My Blog List ( 2 )

My Blog List Islamic

Para Peserta "KamiBlogger Biggest Contest"